Gå til sidens hovedinnhold

Vrien gjest ble kastet ut av restaurant i Levanger

God morgen! Politiet i gamle Nord-Trøndelag har hatt litt mer å henge fingrene i natt til onsdag. Nasjonalt har vi det siste døgnet nådd høyeste smittetopp siden april.

LEVANGER: Natt til tirsdag rykket politiet ut til restauranten Orion etter at en gjest ble både full og utagerende. Den vrange gjesten hadde allerede blitt kastet ut og var på veg hjem da politiet ankom klokken 23.10, opplyser operasjonsleder Roger Mogstad.

For første natt på et par dager rykket også politiet i Namsos ut til melding om forstyrrelse av natteroen.

Festen var allerede i ferd med å avsluttes da politiet ankom klokken 23.25. Forstyrrelsen var derfor ikke all verden da natteroen begynner fra klokken 23.00, opplyser operasjonslederen.

Studentbyen Trondheim har derimot vært i fyr og flamme hele natt til onsdag. På Twitter skrev politiet klokken 01.17:

«Politiet har fram til nå mottatt over 30 meldinger om forstyrrelser av natteroen, flest i Trondheim. Vi rykker ut til så mange adresser vi klarer, men har ikke kapasitet til å rekke alle. Politiet oppfordrer folk om å vise hensyn og minner om nattero fra kl. 2300»

Innen klokken var 03.29 hadde politiet ekspedert 42 meldinger om forstyrrelser av natteroen. Så å si alle meldingene var utløst av studenter.

Flest smittetilfeller siden april

På landsbasis melder VG om at Norge det siste døgnet har hatt 747 smittetilfeller. Dette er det høyeste antallet smittetilfeller på ett døgn siden 8. april. Da ble det registrert 878 smittede personer.

Ifølge VG er trenden i smitte stigende. Så langt har 74 kommuner en stigende trend.

Også i Trøndelag har antall ny smittede i løpet av en dag økt. Mandag var det 22 nye smittetilfeller registrert i Trøndelag, mens det tirsdag ble registrert 32 nye smittetilfeller – nærmere en dobling.

Totalt er 6037 personer i Trøndelag registrert smittet.

Rognerud om testing og karantene: – Alle bør sette seg inn i de reglene som gjelder for sin vaksinasjonsstatus og alder

Flere enn 2200 evakuert fra Kabul

Så langt skal mer enn 2200 diplomater og sivile være evakuert fra det Taliban-okkuperte Kabul, melder Reuters onsdag morgen. Disse er evakuert om bord militære fly.

Været

I dag ser det ikke like lyst ut på værfronten for Innherred.

Det vil være overskyet hele dagen, med en temperaturtopp på 15 grader fra klokken 11 til 14.00 melder yr.no. Fra klokken 13 og utover er det ventet regn, mest nedbør er ventet fra klokken 21.00 i natt med sine knappe 0-0,9 millimeter.

Hos T-A nå

Dette er noen av sakene T-A har på menyen denne morgenen:

Nå har politiet identifisert personene på TikTok-videoen av personer som kjører uforsvarlig på ATV i Steinkjer-trafikken.

Her kjører ATV-førerne på bakhjul og sladder midt i trafikken: – Nettopp denne typen kjøring vi ikke ønsker

En mann i 30-årene er dømt til seks måneders fengsel for en rekke brudd på besøksforbudet mot samboeren – selv om begge ønsker å være sammen.

Må i fengsel for en rekke brudd på kontaktforbudet mot kjæresten – selv om begge ønsker å være sammen

Kommentarer til denne saken